Funderingar!

Dagens stora fråga...
 
...vad ska vi grilla till middag???
 
Karré kanske, eller???
 
Vi (ja frun alltså...) hittade karré till riktigt bra pris (på Coop...) så vi köpte lite (typ några bitar...) och provade att köra dom på vårat eget specialvis vilket blev riktigt bra... Och då menar jag alltså, riktigt, riktigt bra...
 
Därför köpte vi en hel del bitar till...
 
Vi brukar köra dom i ångugnen på 80 grader tills innertemperaturen är 54 grader och då plocka ut dom så att dom får svalna helt. När dom är kalla skär vi dom i ca 12-15mm tjocka skivor (som då är lite halvblodiga...) och sedan låter vi dom få lite färg på en grill som har full fart...
 
Vi brukar pensla med diverse grilloljor eller glazevarianter men den snabba, hårda grillningen av nästan färdiga skivor gör att resultatet blir helt suveränt och väldigt saftigt...
 
Testa och lycka till...
 
Smaklig spis / L&C
Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn: *
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej) *

URL/Bloggadress:

Kommentar: *