Rester!

Ja, vad gör man då man har en halv jäkla kalkon över...
 
...jo, man fixar en kalkongryta... självklart smaksatt med Cognac...
 
Å då ska det ju enligt kocken definitivt vara svart Renault... endast det bästa är gott nog...
 
Plus lite potatis, morötter, salladslök, sockerärtor, hemmagjord buljong, citrongräs, fänkål, kalamataoliver och palsternacka...
 
Å så en Primitivo till det - blev lika bra denna gången ju...
 
Mysigt, så vi satt och åt ett bra tag...
 
Trevlig kväll / L&C
Kommentarer
2017-01-16 @ 09:17:09 postade sis
...gillar kockmössan!
F.ö. ser det gott ut... det också!

Kommentera inlägget här:
Namn: *
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej) *

URL/Bloggadress:

Kommentar: *