Regn!

Helt jämngrått, regn ett helt dygn (stackars fotbollsspelande pojkar...), sju grader och en iskall snålblåst... Mysigt. I och för sig har det fört med sig det goda att all snö nu är borta. Det enda man nu kan se är små, små rester av jättevallarna vid parkeringen utanför hemmet.

Blundar man är det ju så här det ska se ut!!!


Blått varmt Medelhav, vackra träd och en segelbåt...

Visst längtar man.

Läste att regeringen gett myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) i uppdrag att ta fram ett scenario över hur en katastrof i form av en isstorm skulle slå mot vårt land. Senast det hände var 1921 och nu är man orolig för att det ska hända igen... Är inte vintern slut nu???

Två knäppgökar på ett litet bryggeri i Skottland, the Brew Dog, har tagit fram en ny öl som slår alla tidigare rekord i styrka. "Sink the Bismarck" heter den 41-procentiga ölen som kostar drygt 400 SEK per 33cl flaska... Skål!!!

Plus att nya snygga Audi A8 slår alla tidigare rekord. Helt i aluminium med en stor diesel V8 med grymt vrid och dubbla turbo som utvecklar över 350 hästar klarar den med sin åttaväxlade automatlåda att köras på snåla 0,76 liter milen trots permanent fyrhjulsdrift. Att den sedan bromsar själv i kritiska situationer och att ledstrålkastarna bländar av automatiskt och flyttar ljuskäglan i korsningar med hjälp av kommunikation med Google Earth är sådant som ingår för knappa miljonen...

Fast vår gamla Audi har automatisk taklucka, så det så...

Må väl / C
Kommentarer
2010-03-20 @ 23:50:28 postade lillasyster yster
hahaha var får du alla knäppa upplysningar ifrån???

dom ger ett gott skratt:-) regnade en skvätt här igår också, det är varmt, och snön smälter snabbt...bara 30 cm kvar nu !!! kramen
2010-03-22 @ 18:57:17 postade N&N
Och vår AUDI har just gått 18000 mil och har en ny buckla att visa upp! Dags att byta upp sig till den här nya...!

Kommentera inlägget här:
Namn: *
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej) *

URL/Bloggadress:

Kommentar: *