Problem!!!

Har varit problem att komma in på bloggen under veckan men nu fungerar det igen...

Lugn vecka med mycket sol, någon plus på dagarna, kalla klara nätter, ingen tvättmaskinsreparatör, brasan brinner oftast, god mat, inga konstigheter så allt är lugnt.

Förutom då iskaoset på Ålands hav. Ofattbara 51 fartyg fast i isen på torsdagskvällen, utanför Kapellskär och uppåt... Plus att vår största isbrytare är på annat uppdrag kring Sydpolen... Håhåjaja... Fast imorse hade man fått loss de flesta utanför Kapellskär, alltså passagerarfärjorna, som tur var.

I onsdags tittade vi så på TV4´s satsning "Drömmen om Italien" som det talats så mycket om. Såg fram emot att få se dessa fem par renovera ett fint gammalt byhus mitt i Lapedona i distriktet Marche i mellersta Italien för att sedan driva det som ett B&B. Men vilken skum samling man fått ihop, med en dryg typ som verkligen "kan" Italien (fast utan att kunna språket!!!), en som ville öppna upp panoramafönster och sänka golv, en ville ha toppmodernt, en annan ville ha gammalt och rustikt, en ville ha exklusivt dyrt, en annan billigt för barnfamiljer och äldre, en vitvinspimplande fuskblondin från Stureplan ville ha "strippstolpar" i vardagsrummet och den stackars italienske arkitekten som skulle försöka få alla dessa viljor att samlas ruskade bara sorgset på huvudet åt alla tokerier.

Fast det var vackra omgivningar och såg ut att vara en trevlig by så man fär väl titta på det och bortse från töntarna...

Grabbarna tittar på film, L stickar (slutspurt nu...) och jag tittar på nyheterna om isen på Ålands hav. Strax middag och brasan brinner mysigt då det är sex minus ute nu.


Värmande, mysig brasa...

Trevlig helg / C
Kommentarer
2010-03-07 @ 11:23:10 postade N&N
Det var ju en bra programidé synd att det var så udda par. Påminner lite om alla böcker vi pratade om. Hoppas det blir bättre i fortsättningen och att det till slut blir ett vettigt resultat!

Kommentera inlägget här:
Namn: *
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej) *

URL/Bloggadress:

Kommentar: *