Strandpromenad!

Eftersom vi nu nästan är klara med köket passade vi på att ta en promenad längs stan's nyiordninggjorda strandpromenad i en vacker men blek januarisol.


Lite kallt i den isande nordanvinden men annars riktigt behagligt...

Letade nya spottar till köksfönstren på hemvägen men de vi hittade och som lyste riktigt mysigt i affären hade ett kallt, hårt och alldeles för starkt sken då vi provade dem hemma. Blir till att lämna tillbaka dem och leta vidare. N kopplade i alla fall in dimmer till nya takbelysningen så nu fungerar köket perfekt igen.

Sex minus som ska krypa ner till minst åtta inatt gör att kaminen brinner mysigt, vi är mätta och belåtna, N kollar film, F är hos kompisar och diskuterar skidresa, C är hos tjejen, L stickar och jag sitter här vid datorn. Det blir en lugn helg...

Må väl / C
Kommentarer
2010-01-24 @ 10:14:53 postade lillasyster yster
Ohhh, så fint ni fått. Största njutningen är väl att ni själva vet vad ni har gjort... Kul att se Helsingborg i snöskrud. Läste överskriften och trodde bilden var från Bo...i snö??? sedan läste jag vidare och förstod!
2010-01-24 @ 17:27:19 postade N&N
Strandpromenad som strandpromenad - är det inte Vallecrosia man ser i bakgrunden? Men tänk om de hade så där fina liggstolar här också!

Kommentera inlägget här:
Namn: *
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej) *

URL/Bloggadress:

Kommentar: *