Årets första dag!

Mitt i förberedelserna av nyårssupén försvinner L in på toan och fastnar där. Sittande på golvet, kramandes porslinsfåtöljen och tillbedjandes Ulrik tillbringar hon större delen av kvällen där eller liggandes i sängen.

F fick ta över och vi andra stöttade honom så vi fick ordning på allt. C stack tidigare till Tösen och skulle äta där med kompisarna och när det var dags för oss kom L upp en stund och fick i sig lite av det goda.

Drink med gorgonzolasnurror, förrätt med lax, räkor och avocado, helstekt oxfilé med svamp och lökröra samt sparris och som avslutning L's specialchokladtårta utgjorde vår måltid.


Så här gott såg det ut...

Till detta serverades en lagom tempererad Carmen som luftats med min nya julklapp.

Strax innan tolvslaget kom L upp och följde med ut en stund för att i alla fall se några raketer. Det var tolv minus ute så det blev inte långvarigt... Lite blåst som skingrade röken och helt stjärnklart gjorde att man såg raketer runt hela horisonten. Ska man klaga på något ska det väl vara månen då som var full och lös väldigt intensivt.

Drack iskall skumpa då vi kommit in och värmde oss vid brasan.

Må väl / C
Kommentarer
2010-01-02 @ 09:27:46 postade Mia
God fortsättning på er, hoppas L mår bättre, du tappade ett t i ett ord vännen, hoppas att du hittar det igen, massor av kramar Mia
2010-01-03 @ 14:47:58 postade N&N
No comment ang vår nyårsmeny...!!!! Er låter lukullisk!

Kommentera inlägget här:
Namn: *
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej) *

URL/Bloggadress:

Kommentar: *